Hypotheek

Wat kunt en wilt u elke maand betalen voor uw huis? Op welke manier wilt u dat betalen? En hebt u nog andere leefwensen die u meteen goed wilt regelen? Een hypotheek kent bijna net zo veel vormen als dat er mensen bestaan. Er is altijd wel een hypotheek die bij u past. Hebt u er al één? Dan kijken we graag met u mee of die nog steeds past. Of nog voordeliger kan.
 

Uw wensen in beeld

Bespreek uw wensen eens met onze hypotheekspecialist. U ontdekt dan voor welk bedrag u een (andere) woning kunt kopen, hoe u dit kunt betalen en wat u voor de toekomst kunt regelen. Of wat u kunt besparen door over te stappen op een andere hypotheek. Loopt u kans de maandelijkse betalingen niet meer te kunnen doen? Ook hierover adviseren we u helder en eerlijk.
 

Erkend hypotheekadviseur

U krijgt bij ons advies van een erkend hypotheekadviseur. Die gaat elk jaar terug naar school om nieuwe dingen op dit gebied te leren. Een erkend hypotheekadviseur betekent dan ook de zekerheid van eerlijk, goed en onafhankelijk advies. Een advies waarbij u nu én later weet waar u aan toe bent. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek uw toekomst!

Afspraak maken