Inkomen

Ruimte om te leven, ook bij ziekte en uw oude dag


Hoe houdt u ruimte om te leven als u niet meer werkt voor een baas? Tuurlijk, u ontvangt geld als u werkloos wordt en als u (deels) voor korte of lange tijd niet meer kunt werken. Maar… hoe zit het met uw oude dag? En als u lang ziek thuis zit, kunt u uw maandelijkse kosten dan blijven betalen.
 

Als u niet meer hoeft te werken: pensioen


Bijna niemand krijgt op z’n oude dag automatisch 70% van zijn laatstverdiende loon als pensioen: de ene werkgever heeft niets geregeld, bij de ander ontvangt u simpelweg te weinig om te leven zoals u gewend was. Een (aanvullend) pensioen van ons kan het verschil maken tussen op een houtje bijten of voortaan vakantie vieren. Voor uw (aanvullend) pensioen kunt u kiezen uit verschillende verzekeringsvormen. Welke vorm u ook kiest, begin er op tijd mee en verzeker uzelf zo van een zorgeloze oude dag. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
 

Als u niet meer kunt werken: arbeidsongeschikt


Als u een tijdje niet of zelfs nooit meer (helemaal) kunt werken, lopen uw kosten wel elke maand door. Vanuit de WIA (vroeger WAO) ontvangt u misschien wel geld, maar of dat genoeg is om alle verplichte betalingen van te doen… Twijfelt u of wilt u juist meer zekerheid? Praat dan eens met onze adviseurs over een speciale financierings- of woonlasten-arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Geen mens is hetzelfde. Onze verzekeringen dus ook niet. Maak vrijblijvend een afspraak.